Autor Wiadomość C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła; blizna na ramieniu; zapach Lordków i drzewa sandałowego
Dodatkowo : animag (pręgowany kot)
C. szczególne : karnacja, jasne oczy, wiecznie zmieniająca się fryzura, okazjonalnie noszony kolczyk w nosie
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
Dodatkowo : metamorfomagia
C. szczególne : zdarza jej się mówić z japońskim akcentem gdy jest bardzo rozemocjonowana
Re: Oceń avatar! Nie Wrz 13 2020, 12:51; pisałam już że uwielbiam i ten avek sprawia że czuję różne rzeczy?
12/10
C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
Dodatkowo : Bezróżdżkowość
C. szczególne : kwiatowy zapach, szeroki uśmiech i radosne iskierki w spojrzeniu; piegi; na szyi zawsze nosi medalik ze św. Antonim.
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 00:44; w skali forumowej 10, w skali Aleksowej również 10!
C. szczególne : tatuaże; kolczyki w uszach; ubrania jakby losowo wyjmował je z szafy
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 01:14; KOCHAM WYGLĄDA PERFEKCYJNIE
Liang też
10/10
C. szczególne : karnacja, jasne oczy, wiecznie zmieniająca się fryzura, okazjonalnie noszony kolczyk w nosie
C. szczególne : kwiatowy zapach, szeroki uśmiech i radosne iskierki w spojrzeniu; piegi; na szyi zawsze nosi medalik ze św. Antonim.
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 11:01; Ale by pasował do ślizgońskiej rangi! Trochę mi nie pasuje kadrowanie, ale piękna dziewczyna, piękne kolory, 9
C. szczególne : Czerwone usta, zawsze!
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 15:36; Jest uroczy, ale nie pasuje mi chyba coś w tym jak siedzi, daje 7,5
______________________ Is it cool that I said all that? Is it too soon to do this yet?
'Cause I know that it's delicate. Isn't it? Isn't it? Isn't it?
C. szczególne : Zamiast różdżką dużo macha rękoma (szczególnie kiedy mówi).
C. szczególne : ma szpiczaste uszy i dość cyniczne spojrzenie
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 22:32; Ma coś w sobie, ale i tak nie lubię aż tak bliskich kadrów :c 8.
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 23:23; Podoba mi się bardzo to zdjęcie, tak jakby coś zaraz miał powiedzieć – robi klimat, 9,5
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
Dodatkowo : Bezróżdżkowość
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 23:37; Jestem wielkim fanem tego wizza i ten avek bardzo mi się podoba :3 9
C. szczególne : Zamiast różdżką dużo macha rękoma (szczególnie kiedy mówi).
Re: Oceń avatar! Pon Wrz 14 2020, 23:58; Wiza ukochuję, ale ten avek podoba mi się najmniej. 7,5.
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
Re: Oceń avatar! Wto Wrz 15 2020, 01:07; kochamcięnorweskikasztanie
masz ode mnie dziesięć, wiadomo
ale czekam na to śniadaniowe
C. szczególne : Brokat, cekiny, frędzle i kolory. Hipiska, która jest królową parkietów wszelakich.
C. szczególne : pomalowane usta, wyprostowane plecy, nowy wizerunek, smutek w oczach
Re: Oceń avatar! Sro Wrz 16 2020, 19:05; Nie wiem czy w telefonie tylko tak widać ale wydaje się jakby było coś nie tak z jakością. Ogólnie miłe kolory na avku, takie mocne
siedem ode mnie
C. szczególne : intensywnie niebieskie oczy; tatuaż ciągnący się od uda do żeber; węgierski akcent
Re: Oceń avatar! Pią Wrz 18 2020, 11:27; ogólnie jest bardzo ładny, ale trochę mi się chyba znudził? Daję 8 !
______________________ You save everyone, but who saves you ?
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Re: Oceń avatar! Sob Wrz 19 2020, 18:42; No i wracamy do dyszki :D
______________________ Leżę na łodzi W wieczornej ciszy. Gwiazdy nade mną, Gwiazdy pode mną I gwiazdy we mnie.