Autor Wiadomość C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, nieco odstające uszy, wybitnie marszczące się czoło i wielkie dłonie
C. szczególne : NA WAKACJACH STRACIŁ WZROK! Dodatkowo: Niewielka blizna na łopatce, na palcu lewej ręki sygnet rodowy Bloodworthów, podkrążone oczy, podłużna blizna na prawym przedramieniu
Re: Oceń avatar! Sob 29 Sie - 21:04; Tadek 10 c:
C. szczególne : Szczupła, nawet lekko umięśniona sylwetka, zawadiacki uśmiech, zapach Merlinowych Strzał i mięty, znamię w kształcie kruka na łopatce
Re: Oceń avatar! Sob 29 Sie - 22:44; Szukam nowej tożsamości po stracie najladniejszej rangi :c więc to mój nowy look z okazji lekcji, wtedy zobaczymy czy taki nieezrowy
A dla Ciebie 8 bo chciałabym coś nowego!
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, nieco odstające uszy, wybitnie marszczące się czoło i wielkie dłonie
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
C. szczególne : Mówi pięknym, literackim angielskim, czym wyraźnie zdradza to, że tego języka się nauczyła. Kiedy jest rozemocjonowana, wplata włoskie słowa. Lekko sepleni, nie potrafi poprawnie wymówić "s". Kiedy się uśmiecha, pokazuje się dołek w jej lewym policzku. Uwielbia się stroić i bardzo dba o swój wygląd. Ma ruchy modelki.
C. szczególne : niema, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
C. szczególne : Kolczyk w nosie, oraz obok dolnej wargi, bardzo jasne włosy często ma przy sobie swojego nieśmiałka. Powoli wraca na właściwe tory
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, nieco odstające uszy, wybitnie marszczące się czoło i wielkie dłonie
Re: Oceń avatar! Pon 31 Sie - 0:25; Czemu Lara przypomina mi tutaj Smutną Żabę Pepe XDDD wolę blondynkę Burke - ale av jest spoczi, więc 8
C. szczególne : dołeczki w policzkach przy uśmiechu, zawsze nosi łańcuszek z zawieszką z Irlandzką Koniczynką
C. szczególne : Wisiorek z wiecznie kwitnącym, pachnącym asfodelusem.
C. szczególne : gęste, rozczochrane włosy; prawa ręka pokryta bliznami
C. szczególne : pomalowane usta, wyprostowane plecy, nowy wizerunek, smutek w oczach
Re: Oceń avatar! Wto 1 Wrz - 20:57; Siedem. Coś z pikselami wydaje mi się nie tak, ale może mi się wydaje. Piękne światło, pasuje pod rangę.
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
Re: Oceń avatar! Wto 1 Wrz - 20:58; CZEKAŁAM NA CIEBIE
miliony - kocham nową Elę, kocham jej spojrzenie, kocham dopasowanie do rangi, jest idealny
edit: i kocham ten łabędziowy sweterek!
C. szczególne : Brokat, cekiny, frędzle i kolory. Hipiska, która jest królową parkietów wszelakich.
Re: Oceń avatar! Wto 1 Wrz - 21:28; boże, a ja czekałam na Ciebie mój aktualny ulubiony na forko, kocham niematakiejliczby+1/10
C. szczególne : gęste, rozczochrane włosy; prawa ręka pokryta bliznami
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : na szyi wisiorek z czarną perłą na srebrnym łańcuszku (prezent od Daemona; pamiątka rodzinna Avrey'ów); nietypowa izraelska uroda