Autor Wiadomość C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Czat Komuny Puchońskiej Nie 30 Sie 2020 - 23:57; Hej! Pomyślałam, że wspólny czat dla wszystkich mieszkańców mógłby nam nieco ułatwić niektóre sprawy.
Zwłaszcza, że mam do was pewne pytanie
Chciałam zostać jeszcze nieco w Japonii, ale postanowiłam wrócić nieco wcześniej. Przy okazji przyjechałaby ze mną moja młodsza siostra... Nie mielibyście nic przeciwko temu, żeby została u nas na jakiś czas?
@Skyler Schuester @Nancy A. Williams @Ignacy Mościcki
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : Blizna na prawym policzku sięgająca do podbródka oraz oczy, które wyglądają jakby były lekko podbite
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pon 31 Sie 2020 - 0:06; *rozgląda się uważnie*
O ile się nie boisz, jaki wpływ możemy na nią mieć, to chyba nie ma problemu
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pon 31 Sie 2020 - 0:32; O mój Merlinie, ZAKLEPUJĘ POWITALNY OBIAD
Tarta? Pierogi? Pizza? EKLERKI?
Daję jej dwa dni z nami i będzie gotowa przejść się na odpowiednią stronę tęczy
A... Może wpaść na Mefa. Nie wystraszy się go czy coś?
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pon 31 Sie 2020 - 0:39; Dziękuję wam bardzo :jurka:
I SKAJ. NIE.
Ona ma dziesięć lat.
Co do Mefa myślę, że mogłabym ją uprzedzić. Myślę, że mogłaby się czuć nieco nieswojo, ale raczej nie powinna mieć większego problemu
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pon 31 Sie 2020 - 0:46; Mam nadzieję, że to stanowcze "nie" nie jest do eklerków. Każdą inną odmowę zniosę dzielnie
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pon 31 Sie 2020 - 0:59; Eklerki i obiad jak najbardziej na tak.
Nie chcę tylko żadnego przenoszenia na tęczowe strony... Mam nadzieję, że zrozumiesz
C. szczególne : Blizna na prawym policzku sięgająca do podbródka oraz oczy, które wyglądają jakby były lekko podbite
Re: Czat Komuny Puchońskiej Wto 1 Wrz 2020 - 17:38; Też za wami tęskniłam
Robimy jeszcze jutro wypad do Kioto. Chcecie jakieś pamiątki?
Re: Czat Komuny Puchońskiej Sro 2 Wrz 2020 - 17:13; Czy te słodkie kluski z fasolą w środku liczą się jako pamiątki?
Bo je bym bardzo chętnie przygarnął
Re: Czat Komuny Puchońskiej Czw 3 Wrz 2020 - 8:15; Daifuku?
Oczywiście, że przywiozę przekąski. Niektóre rzeczy mogę też sama zrobić. Wystarczy, że powiesz. Coś jeszcze?
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Re: Czat Komuny Puchońskiej Sob 5 Wrz 2020 - 1:09; Ej, teraz tak sobie myślę...
Dziwnie się czuję będąc jedynym nieprefektem w domu...
Wy nie powinniście dzieciaków w dormitoriach pilnować, czy coś?
Re: Czat Komuny Puchońskiej Sob 5 Wrz 2020 - 1:11; Prefektów może być maksymalnie trzech. Ty jesteś kapitanem naszej drużyny, a to równie ważna funkcja!
I szczerze nie wiem... ale jakoś nikt nie miał nic przeciwko temu żebyśmy mieszkali poza dormitoriami. O ile wypełniamy wszystkie obowiązki
Re: Czat Komuny Puchońskiej Wto 8 Wrz 2020 - 11:19; Ej, ludki, zobaczcie jakie cuda zrobił nam Mef w ogrodzie
Przyda się do gotowania i eliksirów, tylko teraz jakoś trzeba nie pozabijać tych roślinek, ale może jakoś wspólnie ogarniemy
Re: Czat Komuny Puchońskiej Wto 8 Wrz 2020 - 19:13; Cudowne! Podziękuj ładnie za nie Mefowi
Popieram Nancy. Na pewno zajmiemy się dobrze roślinkami. Zresztą Tanaka też w tym może nam pomóc!
Re: Czat Komuny Puchońskiej Wto 8 Wrz 2020 - 19:21; Co prawda, to prawda wyszło super
Jeśli będziecie warzyć eliksiry, to proszę podpisujcie fiolki!
Wolałbym nie wypić jakiejś mikstury i nie skończyć z ogonem albo rozdwojonym językiem ;-;
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pią 11 Wrz 2020 - 21:09; Kochani... nie denerwujcie się, proszę.
Miałam pewien... wypadek. Muszę przez pewien czas zostać w Mungu na obserwacji. Nie wiem kiedy mnie wypuszczą.
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pią 11 Wrz 2020 - 21:33; Merlinie ;-; Co się stało?
Na jakim oddziale cię trzymają? Przywieźć ci jakieś rzeczy z Komuny??
Jak się w ogóle czujesz?
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pią 11 Wrz 2020 - 21:39; Nie jest aż tak źle.
Cóż... chciałam nazbierać nam jakiś składników na eliksiry przy Dolinie Godryka i napotkałam grupę trolli... Nie skończyło się to za dobrze.
Jeśli ktoś z was, by mógł dostarczyć mi jakieś ubrania na zmianę i może kilka książek to byłabym wam wdzięczna
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pią 11 Wrz 2020 - 21:41; Załatwione.
Gdy od ciebie wyjdziemy będziesz najlepiej zaopiekowaną pacjentką na oddziale
Re: Czat Komuny Puchońskiej Pią 11 Wrz 2020 - 21:52; Ah... jeszcze jedna ważna informacja.
Chwilowo jestem też pozbawiona słuchu. To tylko chwilowe. Podobno ze względu na niewielki uraz głowy i ogłuszenie. Powinno minąć niedługo.