Autor Wiadomość C. szczególne : Tatuaż dinozaura na szyi i koszulki z różnymi napisami
C. szczególne : na szyi wisiorek z czarną perłą na srebrnym łańcuszku (prezent od Daemona; pamiątka rodzinna Avrey'ów); nietypowa izraelska uroda
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
C. szczególne : Tatuaż dinozaura na szyi i koszulki z różnymi napisami
Re: Do kogo pasujesz? Pon Maj 25 2020, 01:33; A no mam xD Ntanda
Zostawić mie mojego Russela! xD Tera ja go bałamucę!
C. szczególne : tatuaż na kostce
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy; wiecznie ubrany w garnitury
C. szczególne : Wyczuwalny estoński akcent, czasem nieodmienianie w angielskim, blizny na lewej dłoni po zdjęciu klątwy.
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy; wiecznie ubrany w garnitury
Re: Do kogo pasujesz? Pon Maj 25 2020, 05:10; Zaproponowałbym Odettę Ojj zdecydowanie nie. Za młodziutka dla niego. Nie chcę znowu iść do Azkabanu...
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Re: Do kogo pasujesz? Pon Maj 25 2020, 09:13; Vittoria!
______________________ Leżę na łodzi W wieczornej ciszy. Gwiazdy nade mną, Gwiazdy pode mną I gwiazdy we mnie.
C. szczególne : Silny włoski akcent, szeroki uśmiech na twarzy, kilka mniejszych blizn na dłoniach, leworęczna
Re: Do kogo pasujesz? Pon Maj 25 2020, 09:21; Standardowo to Moe
Ale!
Jakby nie wyszło z Moe, to weź się za Freje
C. szczególne : Złote okulary | Raczej stara trzymać się z tyłu i obserwować | Przez większość czasu towarzyszy jej jedno z jej zwierząt
C. szczególne : Złote okulary | Raczej stara trzymać się z tyłu i obserwować | Przez większość czasu towarzyszy jej jedno z jej zwierząt
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : intensywnie niebieskie oczy; tatuaż ciągnący się od uda do żeber; węgierski akcent
Re: Do kogo pasujesz? Wto Maj 26 2020, 23:02; JA Freja
______________________ You save everyone, but who saves you ?
C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Re: Do kogo pasujesz? Wto Maj 26 2020, 23:12; Ja Max Felix
______________________ Leżę na łodzi W wieczornej ciszy. Gwiazdy nade mną, Gwiazdy pode mną I gwiazdy we mnie.
C. szczególne : zdarza jej się mówić z japońskim akcentem gdy jest bardzo rozemocjonowana
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
C. szczególne : zdarza jej się mówić z japońskim akcentem gdy jest bardzo rozemocjonowana
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Dodatkowo : Kapitan drużyny Puchonów
C. szczególne : Podłużna blizna przy prawym obojczyku; pierścień Sidhe na palcu.