Autor | Wiadomość |
---|
 C. szczególne : Paraliż prawej ręki, blizny, opisane w dzienniku postaci.
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 21:36; | |
| Coś tam mu naskrobałem. Dziękować.  A czemu by nie szczuć? Aaa, i jeszcze jedno. Przesłałem ten list do Voralberga. Lubię psuć dzień innym osobom. Albo coś innego. |
|
 | |
 C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 21:37; | |
| Teraz to już musisz mnie na bierząco informować jak idzie wasza korespondencja!  JPRDL STARY JESTEŚ MOIM MISZCZEM xDDDD |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 21:39; | |
| Typo podał swoje imię i nazwisko. Teraz tylko czekać, czy przypadkiem ktoś nie otrzyma gdzieś szlabanu. Czy coś w ten deseń.  Teach me sensi...? Spokojnie, będę informować. Potrzebuję tekstów, a nie jestem w tym dobry. |
|
 | |
 C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 21:40; | |
| Jesteś okropnym puszkiem wiesz o tym?  Exactly! Wal śmiało chętnie pomogę  |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 21:59; | |
| Teraz się o tym dowiedziałeś?  Luzik. Rzucę jego następną odpowiedzią. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Sro Cze 24 2020, 22:00; | |
| Codziennie dowiaduję się czegoś nowego o Tobie I za to Cię kocham stary |
|
 | |
 | |
 | |
 | |
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 01:46; | |
| Ja tam miło wspominam Pokemony typu robaczego.  . Ewoluowałem takiego Wurmple przykładowo. Też Poochyenę, która była suuuper. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 01:50; | |
| No taki Magikarp to nawet użyteczny  Poochyena  Ja całym serduszkiem z Ponytą  |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:07; | |
| Użyteczny do spierdalania.  Albo Eevee, która ma tyle dróg ewolucji  . Ej, pamiętam, jak Ash jeździł na Pontyii, a potem ewoluowała w Rapidasha. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:10; | |
| Użyteczna do spierdalania I PŁONIE! Przecież to idealne <3 Oj tak Eevee to cudo. Do dziś nie mogę wybrać ulubionej ewolucji... A pamiętasz jak wypuszczał Butterfree na wolność?  |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:18; | |
| Ciepełko i w ogóle. Ano... Leafeon i Umbreon zawsze były w moim serduszku, ale każda kolejna ewolucja także... Espeon także był super. O nie, pamiętam. Bo ten Butterfree znalazł sobie partnerkę, a poza tym był pierwszym złapanym przez Asha pokemonem.  |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:23; | |
| U mnie Umbreon, Jolteon, Flareon i Espeon walczą i koronę Czy tylko mi się oczy pocą na samo wspomnienie? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:25; | |
| Fight, fight, fight! Nie wieeem. Wiesz, jaki bywam W ogóle, jak egzaminy? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:27; | |
| Wrzucę je do kisielu i zobaczymy  No weź, nie mów, że ta scena nawet trochę Cię nie ruszyła... Całe szczęście, że już po. Chyba nie poszło tak tragicznie. Dzięki Tobie mam Zadowalający z Uzdro. Dzięki za pomoc  A jak Tobie poszły? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:31; | |
| A to kisiel nie jest zarezerwowany dla kobiet bez koszulek? Bruuuuuuuh Luzik, jakby trzeba coś było jeszcze, to wal śmiało. Prawie Okropny z OPCM, a na Zaklęciach nie działały mi niewerbalne. Dobry ze mnie uzdrowiciel, ale chujowy czarodziej  . |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:34; | |
| Jakby zamienić Eevee i jego ewolucje w ludzi to mogłyby wyjść niezłe laski  Ważne, że zdane! Jakbyś potrzebował pomocy spróbuję coś zdziałać, chociaż najpewniej się czuję przy kociołkach... A jak Ci poszło ziele? Mnie Saskio zmotywowała do nauki  |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:46; | |
| Zawsze mi szło z tego gorzej. Zaklęcia niewerbalne powinienem umieć w szóstej klasie, welp. PO jest na szczęście.  Drugiego egzaminu poprawkowego raczej bym nie chciał. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:51; | |
| Widzę, że nie tylko w uzdro mogę liczyć na Twoją pomoc  Z czym miałeś największy problem na OPCM? Mnie prawie poderwał Zwodnik, no i nie umiem w Patronusy :/ Miałeś poprawkę? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:55; | |
| Nie dziękuj. Właśnie znalazłem lepsze. Chłopie, kurwa wszystko, tylko jedno zadanie dobrze wykonałem. Zastanawiałem się, co tam robiłem. A trzeba było na śmieciarza ambicjować. XD Chodziło mi o to zaliczenie. Byleby nie z Saskio. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 02:57; | |
| Nie pytam w jakie części wizza wchodzisz, że to znajdujesz  Będziesz moim dilerem ponętnych zdjęć! Nie pierdol, że aż tak źle :/ Cortez chyba chciała nas wykończyć... Zgadzam się. Wszystko byle nie ta kobieta Co zdawałeś oprócz OPCM i Ziela? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 03:03; | |
| Lepiej czasami nie pytać. Teraz każda rozmowę będę rozpoczynał od nudesa z Pokemonów. Aż tak. Zgadnij, kto oberwał pałką w jaja od Czerwonego Kapturka. Ha tfu na nią. Mugololo, Uzdrawianie, Historia Magii i Runy, ONMS, Eliksiry, no i Zaklęcia. Chyba tyle. Całkiem sporo w sumie. Umieraaam. |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 03:05; | |
| Nie mam zamiaru Cię powstrzymywać  AUĆ! Serio masz jakiegoś pecha :/ Mi się w łokieć tylko oberwało. I to jeszcze ten mniej ważny xD No to widzę, że jedziemy na tym samym. Chociaż ja jeszcze do DA podszedłem. Mam dosyć. Dejta mnie wakacje! Właśnie.... Wybierasz się? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 03:10; | |
| Typowo. Weź mi nie mów. Pewnie bym umierał na ziemi, gdyby nie zaklecia lecznicze. Mi się w sumie nie chciało. DAWAĆ TE WAKACJE Wybieram się, ale bez żadnych planów.  A Ty? |
|
 | |
 |  Re: Max&Fel Czw Cze 25 2020, 03:14; | |
| Dobrze, że potrafisz się poskładać. Ja bym pewnie czekał na pożarcie przez druzgotki czy inne gówna. DA to była formalność dla mnie. Nie chciało mi się całej reszty  No raczej, że jadę! Nie odpuściłbym czegoś takiego. Plany może są, może nie, zależy gdzie nas wywiozą. |
|
 | |
 | |
 | |
|