Autor | Wiadomość |
---|
 |  Re: Alfonsów dwóch Nie 27 Gru - 23:08; | |
| A czemu miało Cię obrazić to, że Twój kumpel HETERO nie chce się z Tobą całować? Już z Wami oboma na raz nie imprezuje, nie ma opcji XD Mówię Ci, że znam go tak sobie. Ale wydaje się być właśnie taki, jak opisujesz. Więc w takim razie nie będę mu głowy zawracał  Zajebiście! Ja nie byłem, ale zobaczyłbym ten rezerwat, bo z opowiadań Alise wynika, że to mega ciekawe miejsce SOBIE nie odbieraj |
|
 | |
 C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
 |  Re: Alfonsów dwóch Nie 27 Gru - 23:12; | |
| Bo myślałem, że dla mnie zrobisz wszystko?  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne. Poczekajmy do następnej okazji  A ja to jestem ciekaw, co by Ci powiedział  Teraz nie wiem czy Ci tego życzyć, czy jednak tego stażu w Mungu... Meh. Nie da się odebrać czegoś, co nie istnieje  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Nie 27 Gru - 23:43; | |
| Wszystko, tylko nie to XD Dobra, czyli w gre wchodzi tylko impreza na trzeźwo w takim razie  Nie wiem, ale w sumie boję sie trochę jego psychoanalizy mojej osoby i zachowania... Co będzie to będzie. Ale cholera, obydwie opcje są takie kuszące, to fakt Nie gadaj jak skończony pacan, tylko otórz oczy wyobraźni i daj się ponieść czy jakoś tak^ |
|
 | |
 C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
 |  Re: Alfonsów dwóch Pon 28 Gru - 0:10; | |
| I tak z Ciebie kumpel  Taaaaaa.... Już to widzę. Uważaj bo lecę  Psychoanaliza to chuj, gorzej jakie ploty by zaczął... Niby żadna z nich nie ucieknie, ale wybór ciężki. Chyba, że zaczniesz staż w Rumunii! Akurat moje oczy wyobraźni zawsze są szeroko otwarte, dzięki  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pon 28 Gru - 13:19; | |
| No co chcesz? Jeszcze byś się we mnie zakochał i mielibyśmy problem. Myślę o Tobie w tym wszystkim O kurwa, to jak plotki, to nie odzywam się ani słowem, tym bardziej Zrobie i to i to Ale staż w Rumunii brzmi ciekawie Nie o takiej wyobraźni mówie, zboku! |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pon 28 Gru - 13:42; | |
| Ty mną się nie przejmuj  Bywa zabawnie. Udało mi się go raz czy dwa podpuścić  Muszę przestać podawać Ci takie pomysł bo naprawdę wyjedziesz. I kogo ja będę podrywał na korytarzach  Mów co chcesz, ja i tak wiem swoje  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 14:29; | |
| Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas Widziałeś gdzieś Felka?  Myślałem, że zostanie ze mną, a zostawił mnie w lochach i gdzieś poszedł  Tęsknię za nim... |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 18:42; | |
| Durniu! Gdzie Ty jesteś? Po całym zamku Cię szukam! Czekaj, co? Zjarałeś się?? |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 18:45; | |
| Siedzę pod dormitorium puszków Myślisz, że tam jest? Nie mogę wejść a nikt nie chce mnie wpuścić  Zjarałem? Nieeeee.... Tylko tak bardzo chcę go zobaczyć... |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 18:55; | |
| Felek jest o tej porze pewnie w domu Max, przyznaj się, co jarałeś? Szukasz Lowella, tęsknisz za nim, chcesz go zobaczyć już teraz zaraz, co jest kurwa grane? |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 18:58; | |
| W domu? Myślisz, że ktoś zauważy, jak się tam aportuję? Nie jarałem od Patonaliów  Ty wiesz, ja mu obiecałem, że z tym skończę. Nigdy już niczego nie tknę. Powiedział, że przy mnie będzie. I poszedł  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 21:25; | |
| MAX, NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIE DEPORTOWAŁ Felek jest u nas w Pokoju Wspólnym, miał sprawe do mnie Chodź tu Doceniam Twoje postanowienia, naprawde Poszedł, bo potrzebował czegoś ode mnie. Chodź do pokoju wspólnego, pogadacie |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 21:33; | |
| CZEMU? Jak dzięki temu będę mógł go zobaczyć... W naszym Wspólnym? Ale... Mógł mnie zabrać do Ciebie. Przecież bym nikomu nie powiedział. Nie musiał mnie zostawiać  Obiecujesz, że go zobaczę? Nie pozwolisz mu odejść zanim przyjdę? |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 21:51; | |
| Bo nie wolno Ci wychodzić z zamku Zobaczysz go, tylko przyjdź Tak, u nas w lochach Przestań już się mazgaić, przecież nie umarł Cały czas tu siedzi, nigdzie się nie rusza |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Pią 1 Sty - 21:56; | |
| Mam pelerynę niewidkę, nikt się nie zorientuje! Myślisz, że Felek by się zorientował, jakbym tam trochę posiedział w pelerynie?  Nie przeszkadzałbym ani nic. Po prostu bym trochę posiedział... U nas w lochach... To przecież blisko! NIE MÓW TAK! Nie mógłby umrzeć, prawda?  BIEGNĘ! Zaraz tam będę! |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Sro 13 Sty - 16:34; | |
| Ehhh, da się usunąć poprzednie wiadomości żebym nie musiał na nie patrzeć? -.- Ale ja nie w tej sprawie... Gadałem z Dearem i polecił mi wnykopieńki zamiast ślazu. Warto chyba spróbować |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Sro 13 Sty - 18:28; | |
| Niestety, nie mam pojęcia. Ale ta amo Cię załatwiła nieźle... No dobra, skoro on tak mówi, to spróbujmy A ogólnie, jak leci? Felek się chwalił, że rozjebałem mu auto?  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Sro 13 Sty - 19:09; | |
| nawet o tym nie wspominaj pls Pracuje więcej ostatnio i gadam z wężami. Czyli nic nowego  Tak xD miałem Ci gratulować i pytać jak tego dokonałeś  |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Czw 14 Sty - 20:02; | |
| W sumie to było nawet śmieszne  Zawsze gadałeś ze wszystkimi XD Sam nie wiem. Chyba mam do tego talent. A ten kretyn jeszcze próbował mi wmówić, że nie potrzebna jest naprawa... |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Czw 14 Sty - 20:23; | |
| Dla mnie średnio... Na szczęście ostry wpierdol od Tłuczewo wszystko naprawi Ejj ale serio mogę czuć uczucia węży. Mam taki pierścionek do tego. Muszę Ci pokazać ehhhh... On już tak ma. Ciężko mu przetłumaczyć Jak się w ogóle prowadziło to cudeńko? |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Czw 14 Sty - 21:17; | |
| Tak? A wyglądałeś na mega szczęściwego  Serio? Po tym, poszedłeś na tłuczki? Niezły sposób na złamane serce... Ty z takimi prawdziwymi wężami gadasz? Myślałem, ze chodzi Ci o Ślizgonów  Chce zobaczyć ten pierścionek! Koniecznie! Zauważyłem... Świetnie. Troche inaczej w powietrzu niż na miotle, ale równie zajebiście. Gdybym tylko umiał opanować tą całą mechanike w środku... |
|
 | |
 |  Re: Alfonsów dwóch Czw 14 Sty - 21:57; | |
| Kurwa, Sinclair...... jakie PO? W trakcie  Złamane serce to Bujda wiesz, co na ten temat sądzę... No z prawdziwymi! I nie gadałem tylko bardziej je.... Czułem? Jak chcesz mogę ci co nieco poopowiadać |
|
 | |
 | |
 | |
|