Autor Wiadomość Re: Alfonsów dwóch Nie Gru 27 2020, 23:08; A czemu miało Cię obrazić to, że Twój kumpel HETERO nie chce się z Tobą całować?
Już z Wami oboma na raz nie imprezuje, nie ma opcji XD
Mówię Ci, że znam go tak sobie. Ale wydaje się być właśnie taki, jak opisujesz. Więc w takim razie nie będę mu głowy zawracał
Zajebiście! Ja nie byłem, ale zobaczyłbym ten rezerwat, bo z opowiadań Alise wynika, że to mega ciekawe miejsce
SOBIE nie odbieraj
C. szczególne : leworęczność, dupa nie zaklęciarz, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu
Re: Alfonsów dwóch Nie Gru 27 2020, 23:12; Bo myślałem, że dla mnie zrobisz wszystko?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne. Poczekajmy do następnej okazji
A ja to jestem ciekaw, co by Ci powiedział
Teraz nie wiem czy Ci tego życzyć, czy jednak tego stażu w Mungu...
Meh. Nie da się odebrać czegoś, co nie istnieje
______________________ I thought that I could walk away easily But here I am, falling down on my knees
Re: Alfonsów dwóch Nie Gru 27 2020, 23:43; Wszystko, tylko nie to XD
Dobra, czyli w gre wchodzi tylko impreza na trzeźwo w takim razie
Nie wiem, ale w sumie boję sie trochę jego psychoanalizy mojej osoby i zachowania...
Co będzie to będzie. Ale cholera, obydwie opcje są takie kuszące, to fakt
Nie gadaj jak skończony pacan, tylko otórz oczy wyobraźni i daj się ponieść
czy jakoś tak^
C. szczególne : leworęczność, dupa nie zaklęciarz, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu
Re: Alfonsów dwóch Pon Gru 28 2020, 00:10; I tak z Ciebie kumpel
Taaaaaa.... Już to widzę. Uważaj bo lecę
Psychoanaliza to chuj, gorzej jakie ploty by zaczął...
Niby żadna z nich nie ucieknie, ale wybór ciężki.
Chyba, że zaczniesz staż w Rumunii!
Akurat moje oczy wyobraźni zawsze są szeroko otwarte, dzięki
______________________ I thought that I could walk away easily But here I am, falling down on my knees
Re: Alfonsów dwóch Pon Gru 28 2020, 13:19; No co chcesz? Jeszcze byś się we mnie zakochał i mielibyśmy problem. Myślę o Tobie w tym wszystkim
O kurwa, to jak plotki, to nie odzywam się ani słowem, tym bardziej
Zrobie i to i to
Ale staż w Rumunii brzmi ciekawie
Nie o takiej wyobraźni mówie, zboku!
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 14:29; Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Widziałeś gdzieś Felka?
Myślałem, że zostanie ze mną, a zostawił mnie w lochach i gdzieś poszedł
Tęsknię za nim...
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 18:42; Durniu!
Gdzie Ty jesteś?
Po całym zamku Cię szukam!
Czekaj, co?
Zjarałeś się??
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 18:45; Siedzę pod dormitorium puszków
Myślisz, że tam jest? Nie mogę wejść a nikt nie chce mnie wpuścić
Zjarałem? Nieeeee....
Tylko tak bardzo chcę go zobaczyć...
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 18:55; Felek jest o tej porze pewnie w domu
Max, przyznaj się, co jarałeś?
Szukasz Lowella, tęsknisz za nim, chcesz go zobaczyć już teraz zaraz, co jest kurwa grane?
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 18:58; W domu?
Myślisz, że ktoś zauważy, jak się tam aportuję?
Nie jarałem od Patonaliów
Ty wiesz, ja mu obiecałem, że z tym skończę. Nigdy już niczego nie tknę.
Powiedział, że przy mnie będzie. I poszedł
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 21:25; MAX, NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIE DEPORTOWAŁ
Felek jest u nas w Pokoju Wspólnym, miał sprawe do mnie
Chodź tu
Doceniam Twoje postanowienia, naprawde
Poszedł, bo potrzebował czegoś ode mnie. Chodź do pokoju wspólnego, pogadacie
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 21:33; CZEMU?
Jak dzięki temu będę mógł go zobaczyć...
W naszym Wspólnym?
Ale...
Mógł mnie zabrać do Ciebie. Przecież bym nikomu nie powiedział. Nie musiał mnie zostawiać
Obiecujesz, że go zobaczę? Nie pozwolisz mu odejść zanim przyjdę?
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 21:51; Bo nie wolno Ci wychodzić z zamku
Zobaczysz go, tylko przyjdź
Tak, u nas w lochach
Przestań już się mazgaić, przecież nie umarł
Cały czas tu siedzi, nigdzie się nie rusza
Re: Alfonsów dwóch Pią Sty 01 2021, 21:56; Mam pelerynę niewidkę, nikt się nie zorientuje!
Myślisz, że Felek by się zorientował, jakbym tam trochę posiedział w pelerynie?
Nie przeszkadzałbym ani nic. Po prostu bym trochę posiedział...
U nas w lochach... To przecież blisko!
NIE MÓW TAK! Nie mógłby umrzeć, prawda?
BIEGNĘ! Zaraz tam będę!
Re: Alfonsów dwóch Sro Sty 13 2021, 16:34; Ehhh, da się usunąć poprzednie wiadomości żebym nie musiał na nie patrzeć? -.-
Ale ja nie w tej sprawie...
Gadałem z Dearem i polecił mi wnykopieńki zamiast ślazu. Warto chyba spróbować
Re: Alfonsów dwóch Sro Sty 13 2021, 18:28; Niestety, nie mam pojęcia. Ale ta amo Cię załatwiła nieźle...
No dobra, skoro on tak mówi, to spróbujmy
A ogólnie, jak leci?
Felek się chwalił, że rozjebałem mu auto?
Re: Alfonsów dwóch Sro Sty 13 2021, 19:09; nawet o tym nie wspominaj pls
Pracuje więcej ostatnio i gadam z wężami. Czyli nic nowego
Tak xD miałem Ci gratulować i pytać jak tego dokonałeś
Re: Alfonsów dwóch Czw Sty 14 2021, 20:02; W sumie to było nawet śmieszne
Zawsze gadałeś ze wszystkimi XD
Sam nie wiem. Chyba mam do tego talent. A ten kretyn jeszcze próbował mi wmówić, że nie potrzebna jest naprawa...
Re: Alfonsów dwóch Czw Sty 14 2021, 20:23; Dla mnie średnio...
Na szczęście ostry wpierdol od Tłuczewo wszystko naprawi
Ejj ale serio mogę czuć uczucia węży. Mam taki pierścionek do tego. Muszę Ci pokazać
ehhhh... On już tak ma. Ciężko mu przetłumaczyć
Jak się w ogóle prowadziło to cudeńko?
Re: Alfonsów dwóch Czw Sty 14 2021, 21:17; Tak? A wyglądałeś na mega szczęściwego
Serio? Po tym, poszedłeś na tłuczki?
Niezły sposób na złamane serce...
Ty z takimi prawdziwymi wężami gadasz? Myślałem, ze chodzi Ci o Ślizgonów
Chce zobaczyć ten pierścionek! Koniecznie!
Zauważyłem...
Świetnie. Troche inaczej w powietrzu niż na miotle, ale równie zajebiście. Gdybym tylko umiał opanować tą całą mechanike w środku...
Re: Alfonsów dwóch Czw Sty 14 2021, 21:57; Kurwa, Sinclair......
jakie PO? W trakcie
Złamane serce to Bujda wiesz, co na ten temat sądzę...
No z prawdziwymi! I nie gadałem tylko bardziej je.... Czułem?
Jak chcesz mogę ci co nieco poopowiadać
Re: Alfonsów dwóch Nie Lut 28 2021, 04:25; Po powrocie z ferii Sinclair! Dupo Ty! Żałuj, że z nami nie pojechałeś! W Norwegii wszystko chciało nas zabić, nawet jak nic nie robiłeś.
Do tego kazali nam spać w przezroczystych igloo, więc na nic prywatnego nie było szans, chyba że zamknąłeś się w kiblu.
A Tobie jak minął ten przepiękny miesiąc? Siedziałeś z Aliną, czy zakuwałeś?
Btw. Ostatnio posiedziałem trochę nad naszym eliksirem i jestem prawie pewien, że możemy już go testować na ludziach. Piszesz się?
Re: Alfonsów dwóch Nie Lut 28 2021, 22:03; To chyba Wam nie robi różnicy miejsce. Gdziekolwiek jesteście - macie niebezpieczeństwo na karku
Skandal normalnie, naruszenie prywatności uczniów, który chędożą się na szkolnych wycieczkach. W kiblu niewygodnie, ale jak się nie ma co się lubi...
Stary, połowę czasu przesiedziałem w pracy, a drugą połowę z Alise na wyspach szkockich. Zrobiliśmy sobie własny wyjazd, tylko we dwójkę w domu, który należy do jej rodziców, ale nam posłużył jako miejsce spędzenia urlopu. Było świetnie, aż zacząłem się zastanawiać czy nie wynająć z nią czegoś, ale nie wiem co na to Brewer...
Zajebiście! Ej, serio? Ogarnąłeś to skrzeloziele z Dearem? I sprawdza się na naszych szczurzych przyjaciołach?
Re: Alfonsów dwóch Nie Lut 28 2021, 22:15; To prawda, chociaż tamta magia była wyjątkowo nastawiona na rozjebanie życia. Nawet fenri mi wpierdolił
NO WŁAŚNIE! Chociaż kilka rzeczy udało się ogarnąć.
O mordunio! Brzmi jak zajebisty wypad! Nie wiedziałem, że smoczyca ma rodzinę na jakiś wyspach.
Ja wiem, że Brewer zajebisty ziomuś, ale no chyba warto zamieszkać z laską, jak Ci na niej zależy no nie? W sensie, to nie tak że mu ją odbiłeś. Już jakiś czas chyba ze sobą nie są. Bardziej bym się interesował zdaniem Alise
Ogarnąłem! I te wnykopieńki też nie powodują eksplozji! Co prawda szczurek dostał drobnych ran na nogach po powrocie do swojej postaci, ale chyba wiem, jak temu zapobiec, więc nie powinno być tak źle. A przynajmniej mam nadzieję
Re: Alfonsów dwóch Nie Lut 28 2021, 22:46; Jak to "ferni Ci wpierdolił"?
I co ogarniałeś w łazience? Żeby tylko nie było jak z tą Callahan, bo drugie podejrzenie ciąży w ciągu roku, to przegięcie.
Bo nie ma tam rodziny. Po prostu jej starzy mają tam domek, pożyczyła od nich klucze i spędziliśmy zajebisty tydzień. Warto się wyrwać gdzieś tylko we dwójkę. To dużo daje.
Z tego co mi wiadomo Alise nigdy nie była z Maxem. Są jak brat z siostrą. Chciał z nią wynająć mieszkanie, przez co i jej też na tym zależało, bo podobno to w jakiś sposób to miało pomóc mu się ogarnąć - cokolwiek to znaczy. W każdym razie, nie przejmuję się nim, bardziej tym, że to ona musiałaby wybrać między nami. I nie chce jej stawiać przed takim wyborem.
Hmm, te ranki są niepokojące, ale jeśli wiesz w czym błąd, to możemy wypróbować eliksir po tych poprawkach. Też mam nadzieje, że nie będzie po tym już żadnych skutków ubocznych.