Autor Wiadomość C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 16:54; Kod: <div class="wizchat">tekst</div>
Stary proszę powiedz, że Kath sobie coś ubzdurała i nie masz spiny z Vittorią Sirrento
@Lucas Sinclair
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 18:46; Noo, tak się składa, że jesteśmy na wojennej ścieżce, a co? Wpadła Ci w oko i potrzebujesz mojej asysty? Sory, chłopie ale nie pomogę. A z Sorrento życzę powodzenia, niezła z niej bestyjka, ale warto.
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 18:52; No to wjebałem się po uszy w gówno
możesz szykować mi stypę
wiem, że warto
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 18:57; *wiadomości wysyłane w odstępach paru sekund* Co znowu odjebałeś?
I jak to wiesz, że warto?
Ty już ją zbajerowałeś...
Ja pierdole, Solberg, co tydzień inna laska, a Ty śmiesz mi mówić, że to ja jestem pierdolonym Casanovą
Ale Tori... że też musiałeś się połasić na moją byłą
Zajebiście, stary
Kurwa, zajebiście...
C. szczególne : blizna pod lewym żebrem, blizna na lewej ręce, blizna po pazurach na prawym boku, leworęczność, dupa nie zaklęciarz
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:03; jakby Ci to powiedzieć...
tak jakby wzięliśmy ślub
ale nie oficjalny więc luz!
ogólnie długa historia
ej! Nie zwalaj wszystkiego na mnie.
mogłeś mnie ostrzec!
oj tam od razu co tydzień....
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:09; O nie, nie. Nie dam się wkręcić w żaden ślub.
Oczywiście, to moja wina, że wziąłeś się za panienkę, która najchętniej ukręciłaby mi kark
Jak Cię niby miałem ostrzec? Miałem jej wyczarować na ręce Mroczny Znak z napisem: "Lepiej nie zadzierać, bo ma spine z Sinclairem"?
Harem Ci się rozrasta, stary. Pozazdrościć
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:18; serio myślisz, że probowałbym Cię tak chujowo wkręcić...
wystarczy napis "Sinclair już tu był"
gdyby był bez dram to nawet bym się cieszył
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:28; Ale jak to ślub? Zwariowałeś do reszty?
Był i owszem, a teraz nie może zbliżać się bez ochraniaczy na zęby
A propos dram, coś Ci wiadomo na temat tego co wydarzyło się na mugolo? Podobno Edwin wywalił za drzwi Kath i Tori?
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:32; wiesz, że czasem mnie ponosi....
kupię Ci taki na urodziny
Kath się na nią rzuciła. Chyba poszło o Ciebie
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:40; Jak mogłeś kumpla na ślub nie zaprosić? I nawet kawalerskiego porządnego nie miałeś. Co za strata...
O, praktyczne prezenty to ja rozumiem
O mnie? Czemu niby przeze mnie miałyby się bić? Była która mnie nienawidzi i przyjaciółka, która ma mi ostatnio za złe, że ją unikam?
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 19:43; jakbym wiedział że będę się hajtał powiedziałbym Ci pierwszemu!
ślub to chuj, ale Walsh zepsuł nam jego świętowanie -.-
chuj wie... Żadna nie chciała wyjaśnić o co im chodzi
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 20:44; No ja myśle
Romantyczna kolacja przy świecach przerwana przez psora, cóż za niefart
Ale najlepiej od razu stwierdzić, że to moja wina... Przecież znasz laski, one potrafią skakać sobie do gardeł, jak przyjdą na impreze w tych samych sukienkach
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 21:18; Nic mi nie mów
Mam ostatnio za dużo wrażeń. Muszę spuścić trochę z pary
Twoje imię padło kilkukrotnie więc....
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:11; Trenowanko-pałowanko?
Więc jestem rozchwytywany prawie jak Ty, stary
A tak serio, to co proponujesz w tej sprawie? Bo jakoś - konflikt Twojej ŻONY i przyjaciółki to raczej nie jest Ci chyba na rękę. A ja z wiadomych przyczyn raczej negocjacji nie poprowadze.
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:14; Nie do końca to miałem na myśli, ale brzmi jak plan
No to możemy sobie kopać wspólny grób
Na tę chwilę mam zamiar coś sobie zapodać i wychillować. Martwić się będę później
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:21; Chyba, że wolisz stare dobre zalanie robaka to ja się pisze
Grobowiec, bo nie chce leżeć nad Tobą ani pod Tobą, lepiej obok
Dobry plan, kiedyś trzeba odpocząć od tych bab w końcu
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:25; pałowanko pod wpływem to chyba kiepski pomysł co?
Skombinuję Ognistą i zapraszam!
Niech będzie grobowiec, chociaż nie wiem czy mnie w jakimś kartonie pod mostem nie pochowają
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:28; Kiepski, chociaż mówią, że z procentami lepiej znosi się upadek, więc może warto strzelić jedną czy dwie szklaneczki przed meczem, zanim tłuczek Cię znokautuje
Ognistą to trzeba powoli kombinować ale na imprezkę, pamiętasz w ogóle?
Karton przynajmniej ekonomiczny i ekologiczny
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:31; Ja to bardziej jestem w nastroju na butelkę
lub 10
Pamiętam!
Tobie i Kath będzie łatwiej skombinować, ale jak trzeba to uruchomię swoje kontakty
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:56; Dziesięć butelek to raczej nie, bo moja godność by się wlokła za mną, zgwałcona jakbym wracał do dorma wtedy
No ja tylko sprawdzam czy pamiętasz wgl, że robimy takie coś. Wiadomo, że małolatowi (
) trudniej będzie skołować alko
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 22:57; Stary Twoja godność jeszcze istnieje?
Chyba nie miałem przyjemności jej poznać
A przywalić Ci z Pałki?
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 23:06; Ledwo dycha, ale żyje
Bo rzadko kiedy ją pokazuje
Jak babcia Felicja tak biła, to ja podziękuje, żebyś Ty teraz miał się wyżywać na mnie
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 23:10; Umówisz mnie z nią na randkę?
Chciałbym poznać Twoją ledwo dychającą stronę
Jakie wyżywał? Grzecznie zapytałem
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 23:20; Spoko, umówie, ale nic nie rób bez jej zgody bo ona jest w takim stanie, że odda się każdemu, bez gadania
I po tych dziesięciu butelkach to z pewnością ją ujrzysz, ale nie wiem na co się napalasz. To nie jest przyjemny widok
A ja grzecznie odpowiadam: "nie, dzięki postoje z moim kompletem (jeszcze!) zębów"
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 23:26; Grozisz, czy obiecujesz?
Dobra, stój sobie, ja tam idę polatać :3
Re: Alfonsów dwóch Czw Maj 14 2020, 23:31; Informuje, bo jak dostaniesz w morde w pewnym momencie, to nie ja tylko Jej resztki
Idź odstresuj się, ja Cię kiedyś wyciągnę, jak będziesz mniej pobudzony, bo dziś mógłbym nie przeżyć tego pałowanka