Autor Wiadomość C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Dodatkowo : magia bezróżdżkowa
Reed&Lanceley Czw 30 Kwi - 19:45; //w celtycką noc
dziś wieczorem?
Dodatkowo : animag, magia bezróżdżkowa
Re: Reed&Lanceley Czw 30 Kwi - 19:50; Mmmm zapraszasz mnie, bo chcesz wianek czy już się stęskniłeś?
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Re: Reed&Lanceley Czw 30 Kwi - 19:54; Nie potrzebuje wianka.
Mam wyjątkowo wolny dzień, spoko byłoby go spędzić jakoś ciekawiej
Co ty na to?
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 15:05; I tak i nie mój Drogi. Wygląda na to, że mamy różne domki - a ja się trochę spóźniłam na świstoklik, bo musiałam załatwić kilka spraw z ojcem.
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 16:51; Czyli z tego "i tak i nie" zostaje tak, skoro jesteś w innym domku, tylko się spóźniłaś. Chcesz gdzieś wyjść? Czy masz pare spraw do załatwienia tylko, że teraz z mamą?
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 18:31; Planowałam się uczyć i zrobić projekt nowej wiolonczeli, ale słucham Twojej propozycji na wieczór, mój Drogi.
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 23:03; Może i zabrzmi to wyjątkowo źle z moich ust (?), ale czy nie chciałabyś się gdzieś przejść? Trochę minęło.
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 23:10; Reed, czy Ty zapraszasz mnie na randkę? Zastanów się nad odpowiedzią :P Trochę minęło, faktycznie. Mieliśmy dużo obowiązków.
Tak Ci tylko dokuczam, nie panikuj. O której i gdzie?
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 23:16; Randkę?
Może być mugolski park? Park Armstronga? Jest tam jedno takie miejsce, w którym wczoraj byłem, myślę, że mała jest szansa na to, by ktoś nam przeszkadzał
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 23:18; możemy iść, gdzie chcesz. Nie martw się, tylko żartowałam. O 18? 19?
Re: Reed&Lanceley Nie 12 Lip - 23:21; 18 brzmi sensownie, choć możemy tam też spędzić jak najwięcej czasu.
Dostałem pokój z twoimi nauczycielami od OPCM i jakiegoś starca co mruczy o korzonkach, zgaduję więc, że jest to profesor od zielarstwa. Ja NAPRAWDĘ nie chce tam wracać.
Re: Reed&Lanceley Czw 30 Lip - 14:04; 30.07.2020
Joł
ostatnio udało mi się znaleźć coś fajnego, może ci się spodoba
jak cię znajdę gdzieś w pensjonacie to ci pokażę
chyba że znowu ratujesz świat
Re: Reed&Lanceley Czw 30 Lip - 20:08; Brzmisz niezwykle tajemniczo i na podekscytowanego, wnioskuję więc, że to duże i pozytywne znalezisko.
Zaspokój moją ciekawość.
Mało bywam w pensjonacie. Mam pokój z ojcem, który wziął noworodka, więc noce spędzam na mokradłach lub w lesie, zaglądam tylko przebrać się i odświeżyć. Jeśli jednak bardzo byś się uparł, to mnie znajdziesz.
A czy ja kiedykolwiek ratowałam świat? To nie domena tych ludzi w pelerynach, co mugole ich lubią i mają moce?
Re: Reed&Lanceley Wto 1 Wrz - 23:31; 01/09/2020
Shawn? Myślę, że muszę się z Tobą zobaczyć. Daj znać, jak skończysz załatwiać sprawy firmowe.
Uważaj na siebie.
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 13:22; słyszałem, że wróciłaś Lanceley.
tak się składa, że ja też
gdzie się widzimy?
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 16:54; Cóż za zbieg okoliczności, nieprawdaż?
To zależy w jakim celu Reed.
Naukowo, prywatnie, społecznie, intymnie?
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 17:09; Przypadki się zdarzają
Miło, że rozbiłaś nasze spotkania na części pierwsze, teraz możesz mi powiedzieć jakie miejsce łączy te wszystkie rzeczy w jedno i o której się tam spotykamy
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 17:17; Nie ma czegoś takiego, jak przypadek.
U Ciebie albo chodźmy wieczorem na bulwary, wybierz sobie. Daj mi tylko znać, o której. Mam coś do załatwienia jeszcze w Londynie, więc będę wolna po ósmej.
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 17:21; A jednak tu jesteś
bulwary nie są ani trochę intymne czy prywatne, więc już wolę u mnie na chacie. No to widzimy się wtedy kiedy możesz po prostu, będę czekać
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 17:22; Oh Reed, mężczyźni są tacy przewidywalni. Wezmę wino. Albo może od razu whisky.
Re: Reed&Lanceley Pon 1 Mar - 17:30; Znowu chcesz mnie upijać? Nie no weź. To ja przyniosę szklanki i kocyk, czemu by nie. Ciekaw jestem co tam się u ciebie w życiu wydarzyło, kiedy mnie w nim nie było