C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Galeony : 1577
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
9,5 Bardzo podoba mi się na nim jego spojrzenie. Takie głęboko niebieskie i Cassiusowe, ale czegoś ogólnie mi brakuje "unikatowego". Ale dodałam połówkę za ładny fryz jeszcze! xD
C. szczególne : niema, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach po błędach popełnianych w młodości podczas ważenia eliksirów, ukryte po metamorfomagią
ładnie się kolorek bluzki zgrywa z rangą, a mordka słodziutka tylko nie wiem czy te delikatne ziarno to zamierzony efekt czy nie, ale u mnie na lapku cały avek jest nieco ciemny, dlatego ósemeczka.
C. szczególne : hipnotyzujący wzrok, powiększone źrenice, naszyjnik i sygnet z emblematem rodu. Prawie zawsze towarzyszy mu jego wąż, Proxima, owinięty wokół jego szyi.