Autor Wiadomość C. szczególne : znamię na karku, na które nie działa metamorfomagia; okulary do czytania, na szyi drewniana zawieszka w kształcie aparatu fotograficznego
Dodatkowo : metamorfomagia, kapitan drużyny Krukonów
Oceń avatar! Wto Kwi 07 2020, 23:46; 9.5
______________________ Leżę na łodzi W wieczornej ciszy. Gwiazdy nade mną, Gwiazdy pode mną I gwiazdy we mnie.
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, tatuaże
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Sro Kwi 08 2020, 14:44; Absolutny słód, normalnie nie mogę się napatrzeć na tego, khe, kociaka
Milijon!
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
Dodatkowo : Bezróżdżkowość
Re: Oceń avatar! Sro Kwi 08 2020, 20:03; 8, chyba najmniej podoba mi się ze wszystkich :c
C. szczególne : Wysoki wzrost, olbrzymia blizna na ciele, blizny wokół ust, brak węchu i smaku, prawie białe oczy z ciemniejszą obwódką
Re: Oceń avatar! Sro Kwi 08 2020, 20:10; A ja 8, bo wygląda jakoś tak... jakby spuchło mu lewe oko :c
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
Re: Oceń avatar! Sro Kwi 08 2020, 20:22; Uwielbiam cały profil, przenosi mnie do wiosennej Japonii
10
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, bezustannie przypięta Gwiazda Południa (!)
Dodatkowo : magia bezróżdżkowa
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze nienagannie wyprasowany mundurek z odznaką prefekta
Re: Oceń avatar! Sro Kwi 08 2020, 20:31; Uwielbiam ten avek. Jest taki aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
100000000/10!
C. szczególne : Styl vintage | Aura wesołości | Chroma prawa noga | Laska - Jarzębinowa Ferula
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 09 2020, 01:08; Monochromatyczny beton
10, no nie mogę dać mniej, choćbym chciała.
C. szczególne : Długie dredy często wiązane na czubku głowy
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, bezustannie przypięta Gwiazda Południa (!)
Dodatkowo : magia bezróżdżkowa
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 09 2020, 10:05; Kocham twoje połączenia avatar-podpis
Ale za sam avatar dam 8,5, poprzedni bardziej mi się podobał
C. szczególne : hipnotyzujący wzrok, powiększone źrenice, naszyjnik i sygnet z emblematem rodu. Prawie zawsze towarzyszy mu jego wąż, Proxima, owinięty wokół jego szyi.
C. szczególne : chrypka, cichy głos, szare oczy
Re: Oceń avatar! Czw Kwi 09 2020, 11:03; siedem , brakuje mi wyrazu jego cudownych oczu.
C. szczególne : hipnotyzujący wzrok, powiększone źrenice, naszyjnik i sygnet z emblematem rodu. Prawie zawsze towarzyszy mu jego wąż, Proxima, owinięty wokół jego szyi.