<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Patrick+Hand+SC|Just+Me+Again+Down+Here|Nothing+You+Could+Do|Mrs+Sheppards' rel='stylesheet' type='text/css'><div class="list"><br><br> <div style="width:420px;height:380px; padding-left:70px; padding-right:60px; overflow:auto;font-size:13px; color:#000000;font-style:italic;"> [left]<div style="font-size: 20px;font-family: 'Nothing You Could Do', cursive;">Szanowny/a, </div>[/left]
[justify] TEKST
Z wyrazami szacunku, [/justify] [right]<div style="font-size: 20px; font-family: 'Nothing You Could Do', cursive;">Lucas Sinclair [size=12]IX rok Slytherin[/size]</div>[/right] </div></div></center>
Ostatnio zmieniony przez Lucas Sinclair dnia Pią Lis 20 2020, 13:52, w całości zmieniany 3 razy
Autor
Wiadomość
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Mordo, wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych urodzin! Życzę Ci tego, co tradycyjnie trzeba, ale od serca mam nadzieję, że wszystkie plany Ci się poukładają i w końcu będziesz miał trochę czasu dla siebie, nie tylko na obowiązki i naukę, zajebistego zaklimatyzowania się w Londynie on i trochę spokoju, bo tego chyba nigdy za dużo :D Załączam małą zaliczkę, ale prawdziwy prezent dostaniesz na imprezie, nie martw się!
Max
Do listu dołączono butelkę Ognistej
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Dzięki za zaproszenie i choć chwilowo ani do Londynu się nie mogę wybrać, ani Ognistej obalić, to na pewno Cię odwiedzę, przy pierwszej lepszej okazji. Jakbyś jednak chciał czasem oderwać się od nauki i reszty, to śmiało dawaj znać. Wiem, że wydaję się być zajęty, ale dla Ciebie zawsze znajdę czas!
Max
Siema, stary, gratki z okazji wyróżnienia przez Hampsona! Nie spodziewałem się, by ten wychodził ze swojej kanciapy, a tu proszę, wręczył dyplomy i przy okazji wbił za nie punkty, co jest niespotykanym zjawiskiem.
Zasłużyłeś na nie, skoro wypełniałeś swoje obowiązki, mało co spałeś i sporo się uczyłeś, zachęcając innych do godnego reprezentowania swojego domu. Serio. Powinieneś czasami bardziej zwrócić na siebie uwagę, bo ostatnio wyglądałeś słabo, ale mam nadzieję, że wszystko w porządku i jakoś się poukładało.
Do listu dołączam trochę słodyczy, bo wiem, że je lubisz, więc śmiało, nie krępuj się i korzystaj z wakacji, bo Ci się należą!
Felek
[ Do paczki zostały dołączone słodycze z Miodowego Królestwa ]
Zaczynamy wątek bezpośrednio w domu Beci. Uznajmy, że zebraliście się na stacji i Beatrice Was teleportowała (dom jest magicznie ukryty) do domu, gdzie czeka już Eskil. Posty można napisać najwcześniej 20 sierpnia (wstawię wtedy swój post) z datą fabularną 24 sierpnia. Planuję, aby impreza szła dynamicznie tj, trwała najpóźniej do 15 września.
Z przyjemnością zawiadamiam, iż w związku z nienagannym zachowaniem, imponującymi wynikami w nauce oraz godnym reprezentowaniem domu Salazara Slytherina, postanowiłem wraz z radą pedagogiczną powierzyć Panu funkcję prefekta naczelnego w nadchodzącym roku szkolnym. Mam nadzieję, że odznaka ta zmotywuje Pana do dalszego odnoszenia sukcesów oraz czynnego udziału w życiu szkolnym. Nie ukrywam, że wierzymy w Pana odpowiedzialność oraz liczymy, że będzie wywiązywał się Pan z pełnionych obowiązków i nie zawiedzie naszego zaufania. W razie wszelkich pytań lub wątpliwości proszę zgłaszać się do dyrekcji, opiekuna domu lub prefektów naczelnych i z pewnością zostanie udzielona pomoc w lepszym odnalezieniu się w pełnionej przez Pana funkcji.
Gareth Hampson, Dyrektor Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie
Do listu dołączona jest odznaka prefekta naczelnego.
Eskil Clearwater
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 180
C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
DZIĘKI! Zajebiście wygląda. Nie no, mam się dorośle zachowywać? Brzmi nudno haha, ale kminię co masz na myśli. Postaram się nie odwalać aż tak, bo wiesz... z Doireann coś się tam udaje, no i chyba mogę nazywać ją swoją dziewczyną. Fajnie, co?
Prefekt naczelny, fiu fiu! Poważna ranga to tym bardziej nie będę widowiskowo odwalać żebyś się dalej do mnie przyznawał, ha!
Dzięki za życzenia! Nie miałem okazji nacieszyć się rzucaniem czarów poza zamkiem, ale przy pierwszej wizycie w Hogsmeade będę trzaskać zaklęciami na prawo i lewo dla frajdy.
Eskil
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : I studencki
No mordo, zaraz już wracam z Kanady! Było ZAJEBIŚCIE! Poznałem jedną duperkę, co mi pokazała niesamowite sztuczki i opowiedziała co nieco o eliksirach Ameryki Północnej, a do tego skierowała do najstarszego alchemika w mieście. Kumasz to Lu? TAKIE SZCZĘŚCIE! Oczywiście gorsze chwile też się zdarzały, ale chuj z tym. Masz ode mnie mały podarunek, żeby nie zapomniał, jakiego zajebistego kumpla posiadasz.
Max
*Do listu dołączono indiański pióropusz
Lu! Wszystkiego najlepszego na te Święta. Nie będę Ci życzył za wiele, bo pewnie chcemy tego samego, ale mam nadzieję, że te kilka rzeczy Ci się przyda! Do zobaczenia na Otwarciu! <3
Twój najzajebistszy wspólnik
Dolaczony podarunek: Talia tarota (+1 do wróżbiarstwa) , koc sygnalizujacy (+1 do uzdrawiania), flaszka ognistej O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt!
Dolaczony podarunek: Falszoskop (+1 do OPCM), Francuskie wino, paczka bezowych pegazów O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Sinclair! W twoim życiu zaszło ostatnio wiele zmian, mam nadzieję, że prezenty które Mikołaj postanowił ci podarować odrobinę pomogą w ogarnięciu chaosu, jaki zapewne wkradł się między listę twoich planów. Wciąż bardzo brakuje twojej obecności w domu, niemniej jeszcze bardziej cieszę się twoim szczęściem. Wesołych Świąt Gabrielle
Dolaczony podarunek: Magiczny dziennik Przypominajka Samoodmierzajaca fiolka Bombki-Pamiatki O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bo Quidditcha nigdy za wiele. Alkoholu w sumie też.
Wesołych Świąt!
~ Fitzu
Dolaczony podarunek: magiczny dziennik z terminami treningów, kask quidditchowy, brelok quidditchowy, butelka ognistej whisky O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Felinus Faolán Lowell
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Stary, ta zapalniczka jest... c z a d e r s k a. Serio. Nie powinienem tyle kurzyć, ale trudno będzie mi się nie lansować takim sposobem odpalania szlugów, serio!
Dziękuję jednocześnie za woreczek i czekoladę. Nie wątpię w to, że będę z nich korzystał, choć to drugie zapewne zbyt szybko zniknie, by mogło cieszyć oko.