Znów będę oceniać po swojemu i bez przywiązywania wagi do punktacji
NICK: Imię sprawia mi ogromną trudność w momencie, gdy chcę je wypowiedzieć na głos

Za to nazwisko bardzo lubię i... przypomina mi o Fullmetal Alchemist, co plus, hihi. Podoba mi się to, że oba inicjały są na tę samą literę. Jeśli miałabym przypasować liczbę, to dałabym takie
mocne 8!
AVATAR: Znów skupię się na doborze wizerunku, a nie stricte na avatarze. Zmiana na lepsze, zdecydowanie! Obecna pani lepiej oddaje ekspresję Arl, którą prezentujesz w postach, do tego wygląda młodziej. Jest też śliczna, co tu ukrywać, lubię ten typ urody

Co do samego avka... Mógłby być lepszy (lub bardziej jesienny!), bo Johanna Schapfeld ma naprawdę świetne zdjęcia w sieci! Ten jest spoczko, ale spójrz koniecznie na ten! XD Idealna Krukonka. I te oczy, no cudo!

Cyferkowo za całość:
8.5/10 na zachętę!
PODPIS: CÓŻ XD Ciężko ocenić coś, czego nie ma. To tak, jakby oceniać Bruno
w łóżku na miotle w meczu Quidditch'a. Nie pamiętam, czy miałeś na Arl wcześniej jakiś podpis. Chętnie zobaczę jakiś podpisik u Ciebie. Czy będzie równie szalony co postać? Czy może będzie prezentował krukońskie atrybuty?
POSTY: Za wiele ze sobą nie pisaliśmy, na porządny stalking wciąż brak mi czasu, ALE! Widać, że masz lekkie pióro i jesteś bardzo kreatywny. W dodatku mało jest facetów na tego typu forach i to jeszcze takich, którzy pisaliby dużo i aktywnie. Pozytywnie zaskakuje mnie też fakt, że prowadzisz damską postać, co też nie jest pospolite. Twoje posty są zabawne, czyta się je bardzo przyjemnie

Przyznam szczerze, że obawiałam się, jak pójdzie Ci wcielenie się w rolę Craine'a, bo już kilka osób robiło nim lekcje, więc takie przejęcie półfabularki jest sporym wyzwaniem, no ale poradziłeś sobie świetnie, serio! Daję za wszystko soczyste
10, bo też zazdroszczę takich pokładów weny i szybkości w trzaskaniu postałek