C. szczególne : Niski wzrost, chorobliwa bladość, blizny po poparzeniu na lewej stronie ciała. Dziecinny wygląd. Ubrania z motywami mugolskich komiksów Marvela i DC.
C. szczególne : Niski wzrost, chorobliwa bladość, blizny po poparzeniu na lewej stronie ciała. Dziecinny wygląd. Ubrania z motywami mugolskich komiksów Marvela i DC.
Pomyślałam, że może mogły się poznać w zeszłym roku po tragedii Christiny? Nans ma w sobie ogromną chęć niesienia pomocy i pewnie chciałaby jakoś ją wesprzeć. Może zauwazyła ją kiedyś jak siedzi przygnębiona i postanowiła poprawić jej humor? Teraz mogą być takimi przyjaciółkami co to się na zmianę kłóca o jakies bzdury i po paru dniach się godzą? Takie wzajemne przekomarzanki, ale tak naprawde bardzo się lubią, a Nans traktuje ją troche jak młodsża siostrę. Co myslisz?
Ślepa ja, dopiero zauważyłam odpowiedź, przepraszam :x Pomysł mi się podoba :D jeśli to jednak miałoby być po pożarze, to byłaby to dosyć świeża znajomość, bo Christina po tych wydarzeniach wróciła do szkoły dopiero w listopadzie :D
Pewnie Przeczytałam pobieżnie Twoją kartę i myślę, że dziewczyny mogłyby się nieźle dogadywać :D Obie lubią postawić na swoim i zdarza im się działać pod wpływem emocji. Do tego mogłaby ich połączyć nienawiść do latania, bo Kryśka też ma silny lęk wysokości :D
To proponuję połączyć je podczas lekcji latania, tzn w przeszłości były może tymi, które powiedziały, że nie wsiądą na miotły, bo je to zwyczajnie przerasta. Wtedy nauczycielka mogła je wysłać do czytelni, żeby chociaż teoretycznie tą lekcję odrobiły i mogła zacząć się ich znajomość. Myślę, że jak najbardziej mogą darzyć się dużą sympatiom :D a na fabule możemy dalej tą znajomość rozwijać: plotkowanie o chłopakach, jakieś wspólne szalone pomysłu itp.