Autor Wiadomość Dodatkowo : Dziecko - Milka O. O. Dear
Ezra i Heaven Sob Gru 07 2019, 17:43; Kurwa, Ezra
Ten konkurs to żart, nie?
Powiedz, że to żart
CZY CIEBIE CAŁKIEM POJEBAŁO?!
Jesteś jak trup, a pracujesz jako pieprzony aktor
Wiesz jaka jest szansa, że w końcu cię wywalą?
NA TYLE DUŻA, ŻE NIE ROZDAJE SIĘ KASY DZIECIAKOM ZA ZDOBYWANIE PUNKTÓW DLA DOMU
Co cię to w ogóle obchodzi!?
Jak chcesz wygrać, to obudź się i zacznij chodzić na zajęcia
Ile ty w ogóle masz lat?
Żebym to ja była tą rozsądną...
C. szczególne : Szczupła, nawet lekko umięśniona sylwetka, zawadiacki uśmiech, zapach Merlinowych Strzał i mięty, znamię w kształcie kruka na łopatce
Re: Ezra i Heaven Sob Gru 07 2019, 17:53; Nie żartuje się na temat pieniędzy, Heaven, wtedy dopiero miałbym problemy. Więc nie krzycz - chcesz urodzić dziecko z objawami nerwicy jeszcze przed zmierzeniem się ze światem?
Daj spokój, zawsze mogę złapać etat w jakimś Frank-N-Stein Horror Show, będę w tym świetny.
Dopóki to moje pieniądze, a ty żyjesz bardziej na moim utrzymaniu, to raczej pytanie brzmi, co ciebie to obchodzi? No offence
Dodatkowo : Dziecko - Milka O. O. Dear
Re: Ezra i Heaven Sob Gru 07 2019, 19:17; ]
Jesteś idiotą.
Serio, coraz większym
OBCHODZI MNIE TO BO SiE O CIEBIE MARTWIE
wyszukać ci to w innych językach? Bo po angielsku widzę nie dociera
Może zarabiam mało, ale chociaż zarabiam, a ty ile poprowadzisz życie bogacza, wywalając pieniądze na głupoty i jad, jak wylecisz z pracy na zbity pysk?
C. szczególne : Szczupła, nawet lekko umięśniona sylwetka, zawadiacki uśmiech, zapach Merlinowych Strzał i mięty, znamię w kształcie kruka na łopatce
Re: Ezra i Heaven Sob Gru 07 2019, 20:13; Do samego końca i jeszcze jeden dzień dłużej, dla satysfakcji.
Ale nie, poważnie
Sama chciałaś, żebym się czymś zajmował. I zająłem się. Nic nie poradzę, że ci się nie podoba. Nie obchodzi mnie Puchar Domów, ale daj mi, kurwa, zrobić coś pozytywnego zanim skończę moje "życie bogacza". W jakikolwiek sposób.
Przestańcie ze wszystkich pieprzonych stron mnie krytykować
Re: Ezra i Heaven Sob Gru 07 2019, 20:25; Co to ma być za zajęcie?
Przecież nic nie robisz poza wydawaniem kasy
i to głupim. Jak nie hazard, to to. Normalnie miałabym to gdzieś, ale teraz nie ufam, że masz nad czymkolwiek jakąkolwiek kontrolę
Nie krytykuje cię dla zasady, tylko dlatego, że zachowujesz się głupio i jest coraz gorzej
Re: Ezra i Heaven Nie Gru 08 2019, 09:56; Nie wiem. Jakieś.
Ja po prostu nie wiem, ale staram się nie zwariować, dobra?
Przepraszam, strasznie się czuję, nie chcę o tym rozmawiać. Kiedy będziesz w domu?
Re: Ezra i Heaven Nie Gru 08 2019, 11:44; Eh...
Okej. Po prostu nie chcę żebyś potem żałował, a teraz już na pewno nie odpuścisz...
Pracuje *kaszl* tylko jest mało klientów, pewnie w nocy. Ale mogę pogadać z Leo, czy mogę wyjść wcześniej. Coś się dzieje? Potrzebujesz czegoś?
Re: Ezra i Heaven Wto Gru 17 2019, 01:20; 03:20
Ezraaaa
Ezra
Nie śpisz?
Nie mogę spać :<
Potrzebuje czekolady i sałatki z pomidorów
Mamy coś w mieszkaniu? ;-;
I może mi przyniesiesz? I położysz się do mnie spać? Nie wytrzymam tej bezsenności ani jednego dnia dłużej, naciśnij mi na brzuch, może dziecko samo wyskoczy...
Re: Ezra i Heaven Pią Gru 20 2019, 10:22; 3:22
Heaven
Ja mogę. Dobranoc.
3:26
1) bierzesz różdżkę 2) krzyczysz accio czekolada 3) przepraszasz jutro sąsiadów za kradzież
albo zawołaj sobie Pana
będzie nam za ciepło razem w łóżku. Chcesz walerianę?
Re: Ezra i Heaven Pią Gru 20 2019, 10:41; jesteś straszny :(
Oj no chodź tu
Nie będzie za ciepło
zaraz sama do ciebie przyjdę
nie każ łazić po nocach ciężarnej kobiecie
Nudzę się ._.
Pewnie drugi raz nie dadzą mi się wyciągnąć nad ranem na trening, nie?
Re: Ezra i Heaven Pią Gru 20 2019, 12:48; A ty jesteś męcząca, Heaven Dear. Oby dziecko pokarało cię tym samym.
Mam nadzieję, że mają więcej rozumu niż ja i będą cię ignorować
*wstaje*
Jak będziesz mnie kopać i denerwować, to wyjdę.
Hm, mam karmelową Milkę, jeśli chcesz.
O! Wiesz co powinnaś zrobić? Nazwać dziecko od czekolady, bo mam wrażenie, że ostatnio tylko to jesz...
Re: Ezra i Heaven Pią Gru 20 2019, 13:02; pewnie pokara więc daj się nacieszyć
ostatnio przyszli!
<333
będę grzeczna
i chce!
Od mugolskiej? Chcesz, żeby rodzice mnie wydziedziczyli?
oh, zaraz
w sumie już nic do stracenia, brzmi jak plan
Re: Ezra i Heaven Pią Gru 20 2019, 13:12; Coś sprawia, że ci nie wierzę, ale idę, idę...
Mała strata, krótki żal
Na drugie możesz od czarodziejskiej, będzie zabezpieczenie z dwóch stron, gdyby kiedyś poszli po rozum
Re: Ezra i Heaven Pon Lip 13 2020, 20:58; Rozkręcamy z Leonardo imprezę w domku nr 6. Niby dla dorosłego grona bardziej, ale nie widzę jej bez ciebie. Może dlatego, że potem będziesz mi marudzić przez milion godzin
Możesz przynieść jakiś alkohol
Jak zaprosisz kogoś, kogo nie lubię, to wylatujecie oboje
Re: Ezra i Heaven Czw Paź 22 2020, 21:52; Jesteś w mieszkaniu?
Albo o której będziesz?
Jest cos, o czym musimy porozmawiać
Re: Ezra i Heaven Czw Paź 22 2020, 21:57; Jestem, właśnie cudem uspałam Milkę
Brzmi poważnie, co jest?
Re: Ezra i Heaven Czw Paź 22 2020, 21:59; Okej, to wpadnę do ciebie jak tylko wyjdę z Hogwartu
Trochę jest, ale to zdecydowanie nie jest rozmowa na wizza
Oczekuje czegoś super do picia, bo dosłownie padam z nóg