C. szczególne : wysoki i szczupłej postury | blizny wokół ust i na twarzy | białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie | chodzi w garniturowych spodniach i ciemnych koszulach zamiast szat
Lubi jak się ją mizia pod dziobem i szuka atencji, choć ostatecznie nie jest natrętna. Z drugiej strony cholernie dumna, obraża się o byle co i potrafi zmierzyć go krytycznym spojrzeniem, kiedy źle dopasuje krawat. Innymi słowy - typowa kobieta.
[left]<font face="ruthie" font size="6">xxx,</font>[/left]
[justify]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin fermentum est vel faucibus eleifend. Cras tincidunt dolor ut lacus pellentesque consequat. Nullam tempus massa at justo tempus, non tempus orci sagittis.[/justify]
[right]<font face="ruthie" font size="6">Alexander</font>[/right] </div></div></center>
[left]<font face="ruthie" font size="6">xxx,</font>[/left]
[justify]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin fermentum est vel faucibus eleifend. Cras tincidunt dolor ut lacus pellentesque consequat. Nullam tempus massa at justo tempus, non tempus orci sagittis.[/justify]
[right]<font face="ruthie" font size="6">Alexander</font>[/right] </div></div></center>
Ostatnio zmieniony przez Alexander D. Voralberg dnia Sob Gru 05 2020, 21:19, w całości zmieniany 13 razy
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos, blizny na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, blizna na łydce po ugryzieniu inferiusa, blizny w okolicach zregenerowanego lewego ucha, tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka
być może moje pytanie wyda się Panu nad wyraz trywialne, ale z pewnych powodów muszę je postawić. Czy uważa Pan, iż moje pismo jest nieczytelne? Co więcej, pozwolę sobie zacytować, czy uważa Pan, iż szykowane przeze mnie odpowiedzi na zadawane prace domowe wyglądają jakby: "ktoś używał pióra jako szabli, a nie narzędzia do pisania, lub co gorsza - brudnopis"? Jest to dla mnie o tyle istotne, iż nigdy nie otrzymałam oceny jedynie zadowalającej z powodu tego, jaki mam charakter pisma i zawsze odnosiłam wrażenie, iż moi nauczyciele kaligrafii włożyli wiele serca w to, bym pisała jak najpoprawniej i jak najbardziej elegancko. Nie pytałabym Pana Profesora o takie rzeczy, gdyby nie to, iż czuję się po prostu potraktowana niesprawiedliwie, na mojej pracy nie znajdowały się żadne przekreślenia, plamy atramentu ani nic, co mogłoby czynić z tejże odpowiedzi rzeczony brudnopis. Zawsze dokładam najwyższej staranności, by szykowane przeze mnie prace spełniały najwyższe standardy, toteż w chwili obecnej czuję się co najmniej zagubiona. Prosiłabym Pana Profesora o szczerą odpowiedź, gdyż zupełnie nie wiem, co zrobić w tej sytuacji. Przynajmniej swoim postępowaniem nie doprowadziłam do złego stanu pozostałych Krukonów, niemniej jednak pragnę zaciągnąć Pańskiej rady i dowiedzieć się, czy w istocie powinnam zmienić coś w sposobie, w jaki szykuję swoje prace oraz sposobie, w jaki piszę, co może okazać się niesamowicie wręcz trudnym zadaniem,
piszę do Pana, by poinformować o mojej nieobecności w dniach 23-26 kwietnia i prośbą o tejże absencji usprawiedliwienie. Powodem jest mój wyjazd na Słowację w celu ukończenia kursu na rzeczoznawcę artefaktów.
Z wyrazami szacunku,
Darren Shaw
Ravenclaw, rok IX
W związku z niedawnym powrotem pana Solberga z Kliniki Świętego Munga proszę o stawienie się jutro wieczorem o godzinie 18 w moim gabinecie. Przed podjęciem jakichkolwiek decyzji dotyczących przyszłości młodego Ślizgona w naszej placówce chciałbym usłyszeć wersje wydarzeń oraz opinie (także na temat udziału w całej akcji niektórych studentów) obecnych podczas poszukiwań pedagogów.
Dyrektor Gareth Hampson
*proszę was o napisanie jednego posta w gabinecie dyrektora. Przedstawcie w nim skrótowo opis tego co się wydarzyło (nie musicie się powtarzać, jeśli uznacie że opowieść drugiej osoby jest wystarczająca), zasugerujcie też w nim proszę ewentualne nagrody dla studentów wam pomagających (jeśli uważacie że jakiekolwiek się należą). Miejcie na uwadze by zamieścić wszystko co chcecie powiedzieć w tym jednym poście, gdyż po wypowiedzi dyrektora otrzymacie z/t.