C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
+1pkt Eliksiry, +1pkt Transmutacja: ♟Podniszczony Syreni Puchar
+1pkt Działalność Artystyczna ♟ Pozytywka w kształcie złotego jaja
+3pkt Czarna Magia ♟ Tiara Albusa
NIEPUNKTOWANE:
♟ bransoleta Gungnir ♟ puszka z fioletowa agawa x4 ♟ Samochlodzaca koszulka ze zmiennymi wzorami ♟ Magiczna kula śnieżna z Islandią ♟ Dźwięk Niezgody ♟ Czapka Niewidka ♟ kora wiggen ♟ bon na 30 % do dowolnego sklepu
WYRAŻANIE ZGODY:
• Zabicie postaci: nie • Ciężkie ranienie postaci: nie • Lekkie ranienie postaci: nie • Zabicie rodziców: nie • Zmiany w sytuacji rodziny: nie • Ingerencja w wątek: tak (chociaż proszę o info drogą prywatną, bo może mi uciec)
✓ Wyczarowanie patronusa ✓ Teleportacja indywidualna ✓ Teleportacja łączna ✓ język trytoński (podstawowy) ✓ język islandzki (ojczysty) ✓ język norweski (zaawansowany) ✓ język angielski (zaawansowany)
Sprawowane funkcje: • Prefekt • Przewodniczący Koła Fanów Fauny • Przewodniczący Koła Miłośników Przyrody • Kapitan Drużyny Quidditcha, Stavefjord • Członek Klubu Survivalu
Stopnie z OWUTEM'ów: • wpisz
Inne: • Uczestnik Koła Radosnych Runiarzy • Członek Klubu Gargulków • Członek Klubu Pojedynków • Członek Klubu Durnia • Rezerwowy Drużyny Quidditcha
Przebyty staż: nie dotyczy
Uprawnienia: • Licencja na posiadanie zwierząt magicznych
Zdane kursy: • Treser zwierząt • Treser smoków • Pracownik Ministerstwa Magii
Ścieżka kariery: • sprzedawca – Magiczna Menażeria • pracownik Ministerstwa Magii – Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów • młodszy opiekun stworzeń magicznych – Rezerwat Shercliffe'ów, Dolina Godryka
Ostatnio zmieniony przez Gunnar Ragnarsson dnia Nie Lis 15 2020, 11:58, w całości zmieniany 30 razy
C. szczególne : cała górna lewa strona mojego ciała jest poparzona - ukrywam to za pomocą metamorfomagii; liczne blizny na dłoniach; blizna po dziobie bystroducha przebiegająca przez całą szerokość pleców
I like my coffee with two sugars in it. High heels and my jewellery drippin'. Drink and I get all fired up. Insecure but I'm working with it. Many things that I could get rid of.
C. szczególne : cała górna lewa strona mojego ciała jest poparzona - ukrywam to za pomocą metamorfomagii; liczne blizny na dłoniach; blizna po dziobie bystroducha przebiegająca przez całą szerokość pleców