♪♫♪ To taktyczny temat, który powstał, żeby Ci powiedzieć, że ja lubię skomplikować wszystko i namieszać tak, że już nie będziesz wiedzieć co się dzieje. Lubie fajne relacje i raczej nie ma takiej rzeczy, której bym nie zagrała ALE jestem też bardzo wstydliwa w tym temacie więc jak masz jakiś pomysł to napisz do mnie PW (jak nie masz, a chcesz coś z Dynią, to też napisz, coś wymyślimy). Nikt nic nie musi wiedzieć, to może być nasza mała tajemnica :>
koniec anonsu
Eve Harlow Emily Rowle Dominik Rowle Nathaniel Bloodworth Gabriel R. Swansea Carson Gilliams Finn Gard Jeremy Dunbar Gunnar Ragnarsson Riley Fairwyn Beverly O. S. Shercliffe Cassius Swansea Caelestine Swansea Melusine O. Pennifold Nessa M. Lanceley
Ostatnio zmieniony przez Dina Harlow dnia Wto Paź 15 2019, 00:06, w całości zmieniany 3 razy
Finan Gard
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177
C. szczególne : zaspane oczy, lekko wyczuwalny obcy akcent
Galeony : 74
Liczba postów : 698
Temat: Re: Dina Harlow Sro Sie 28 2019, 06:38
Hejcia, szukam relacji dla mojego chłopaczka c:
Zerknęłam w Twoje KP i hm, póki co odpowiada mi połączenie z ojcem Diny - jest autorem książek od OPCM, a Finn namiętnie to studiuje i ćwiczy, więc z pewnością zna Twoje nazwisko i poprzez pryzmat posiadania ojca-autora traktować Cię może przyjaźnie pomimo jej zgryźliwości i złośliwości. Jakby mu to w ogóle nie przeszkadzało, jakby do niego nie trafiały te jej humorki. Sam chodzi bardzo często zamyślony i wydaje się przy tym dziwny, podchodzi z rezerwą do każdego aspektu życia poza treningami Zaklęć i OPCM. Ogólnie szukam pozytywnej relacji. Finn troszkę się zmienił od czasu tworzenia KP - trochę, bo trochę, mniej zajmuje się muzyką i jest jeszcze dziwniejszy niż kiedyś, też taki typ odludka. Jak myślisz, dałoby radę ich jakoś zakumplować czymś? Są na tym samym roku, więc to dodatkowy plus.
Rowan Kállai
Rok Nauki : IX
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 169cm
C. szczególne : Legilimentka. Małomówna, z dużą ilością piegów i znudzonym spojrzeniem.