I dance entangled with my dear She pulls my every string Completely rapt with what I hear When passion colors everything
Mistrz Gry
Czystość Krwi : 100%
Galeony : 30503
Liczba postów : 52193
Temat: Re: Linda Czw Lip 19 2018, 23:55
Szanowny Panie Therrathiel,
Według wyliczeń Ministerstwa Magii w roku ubiegłym odnotowano nadwyżkę podatkową na Pańskim koncie. Z tego tytułu otrzymuje Pan 25 galeonów zwrotu podatku.
Z wyrazami szacunku Bathilda Livingstone Sekretarz Naczelnej Rady Finansowej
Wzrost : 171
C. szczególne : Bardzo chuda sylwetka
Galeony : 2226
Dodatkowo : ścigająca Slytherinu
Liczba postów : 2380
Temat: Re: Linda Wto Lip 31 2018, 00:27
KochanyCassieMój Drogi Cassianie,
W Meksyku jest zaskakująco cudownie, ale zbyt bardzo denerwuję się płytą, żeby wypocząć w stu procentach - myślami wciąż jestem w Londynie. Mimo to niemal nie wychodzę z oceanu - tego bez wątpięnia strasznie brakuje mi w Anglii. Wysyłam całusy i drobiazg dla Ciebie. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko gra.
V.
PS. Chciałabym Cię już zobaczyć
Do listu dołączone Totem Protekcyjny z rzemykiem ze sklepiku z pamiątkami w kształcie patronusa Cassiana. Przedmiot został dodany do kuferka.
Wzrost : 171
C. szczególne : Bardzo chuda sylwetka
Galeony : 2226
Dodatkowo : ścigająca Slytherinu
Liczba postów : 2380
Temat: Re: Linda Pią Sie 03 2018, 13:55
Cass,
Może pora zrobić sobie weekend urlopu? Byłoby miło gdybyśCo powiesz na W Meksyku jest naprawdę przyjemnie, chciałabym żebyś więc mógłbyś przyjechać tutaj chociaż na weekend - będziemy prawdopodobnie grali mecz, więc liczę, ze uda mi się namówić Doriena z Aurorą, żeby też wpadli. Przemyśl to.
V.
Wzrost : 183
C. szczególne : Złota obrączka
Galeony : 3153
Dodatkowo : Mąż i ojciec
Liczba postów : 1064
Temat: Re: Linda Nie Wrz 23 2018, 14:54
Gratulacje, wujku!
Księżniczka już czeka na odwiedziny, przywieź prezenty. Urodziła się w nocy o 2, nieduża, ale zdrowa.
Umówimy się na świętowanie.
Dorien
Spoiler:
Galeony : 3502
Liczba postów : 2859
Temat: Re: Linda Czw Gru 27 2018, 14:23
Kochany Cassianie, Pergamin jest zbyt ubogim środkiem przekazu bym mogła zawrzeć moje życzenia. Przekażę Ci je osobiście - tymczasem wesołych świąt! Twoja, Vivien
Mamy zaszczyt zaprosić Pana na uroczyste spotkanie z okazji zaręczyn Emily i Nathaniela, które odbędzie się 18 października o godzinie 18:00. Będziemy wyczekiwać Pana w rezydencji Rowle w Londynie. Liczymy na Pańską obecność i zachęcamy do przyjścia z narzeczoną.