Now I'm singing all my songs to the girl who won my heart She is only three years old and it's a real fine way to start
Alice Widfire
When mountains crumble to the sea, There will still be you and me
Lysander S. Zakrzewski
Ah caught you smiling at me, that's the way it should be, Like a leaf is to a tree, so fine.
Eric Henley
Oh to sail away, to sandy lands and other days Oh to touch the dream, hides inside and never seen
Fire Dear
I gotta roll, can't stand still, Got a flaming heart, can't get my fill
Leonardo Vin-Eurico
It's been a long time since I rock and rolled, It's been a long time since I did the stroll
Engelbert Fairwyn
Many times I've lied - Many times I've listened Many times I've wondered how much there is to know
Larissa I. Sharewood
The cup is raised The toast is made yet again
Isabelle Davies
I'll run in the rain till I'm breathless When I'm breathless I'll run till I drop
Ruth Wittenberg
No comfort has the fire at night That lights the face so cold.
Aaron B. Carver
The apples turn to brown and black The tyrant's face is red
Lope Mondragon
With flames from the dragon of darkness The sunlight blinds his eyes
William Walker
Below the streets that steam and hiss, The devil's in his hole
Przechowalnia:
Cándida Feliciana Miramon
Well you know, They asked us to stay for tea And have some fun
Droga do serca Ettie wiedzie przez żołądek, dlatego Candi ma już w nim swoje miejsce. Krukonka pomogła jej piec ciasteczka na Festiwal i były naprawdę pyszne. Oprócz doskonałą kucharką okazała się być również przesympatyczną osobą.
Saga Demantur
To fight the horde singing and crying: "Valhalla I am coming!"
Arcywróg. Chcecie szczegółów? Dam wam szczegóły! Obie nienawidzą się od pierwszego wejrzenia. A tak naprawdę, od pierwszego eliksiru, który razem schrzaniły, ale żadna nie chciała tego przyznać, obarczając winą partnerkę. Do tego Saga cały czas traktowała Ettie z góry. Od tamtej pory, gdy młoda Wykeham zobaczy Ślizgonkę, nie może powstrzymać się od złośliwego komentarza. Może nawet celowo ją zaczepia? W końcu dobrze jest mieć kogoś, na kim się można wyładować.
Helen Royce
Hey lady--you got the love I need Maybe more than enough.
Trudno jest wychowywać się bez mamy, ale o ileż jest łatwiej, kiedy w każdej chwili można liczyć na jej przyjaciółkę.
Lilith Nox
Oh, well, the night is long, the beads of time pass slow, Tired eyes on the sunrise, waiting for the eastern glow.
Pierwsze dni Ettie w Hogwarcie nie były tak szczęśliwe jak o tym marzyła. Skok od nadopiekuńczego taty do zupełnie obcego miejsca okazał się zbyt długi i kto wie, gdzie by wylądowała, gdyby Lili jej nie złapała. Nox rycerską obietnicą zobowiązała się chronić Ettie, a czego więcej można chcieć błądząc samotnie w ciemności.
Vittoria Brockway
And to' our health we drank a thousand times, It's time to Ramble On.
Ettie szalenie imponuje podejście Titi do życia. Robi co chce, jak chce, kiedy chce, nie przejmując się zdaniem innych. Salemka jest dokładnie taka, jaka Wykeham chciała by być, ale nie ma odwagi. Przy Vittorii odwagę tę jakoś udaje jej się znaleźć. I być może panna Brockway nie jest najlepszym autorytetem, ale spróbujcie to wyjaśnić nastolatce.
Ostatnio zmieniony przez Harriette Wykeham dnia Pią Sie 18 2017, 00:42, w całości zmieniany 7 razy
Omg wiem! Etta napewno Titi podziwia, bo ona robi co chce, ma na wszystko wywalone etc., a to mojej młodej bardzo imponuje :D I teraz co ty na to, żeby Vittoria trochę Et demoralizowała? Jakieś alko te sprawy... Tylko nie wiem jak się mogły poznać, ale Et w ogóle nie krępuje gadanie z obcymi, więc mogły zupełnie przez przypadek. Chyba, że masz jakiś pomysł.
Podobny wiek i jeden dom, musimy się znać! Co prawda Ivy dopiero dotarła do Hogwartu, ale myślę, że jeśli nie wymyślimy im czegoś fajnego to możemy zobaczyć co im wyjdzie w fabule :D
Ooo tak! Chcem :3 Ja tu widzę wspaniałego friendshipa opartego na wspólnym łobuzowaniu ;p Poza tym obie marzą o jakichś niesamowitych przeżyciach, więc mogłyby razem sobie szukać przygód i snuć o nich marzenia :D
Aww, super! <3 To pewnie niedługo wyślę Ci list, w którym narzekam na moją niedobrą siostrę, żebyśmy razem mogły odreagować sytuację jakimś psotnym rozbojem! :D
@Annabele Ásgrímsson (następna z przecinkami nad literkami, że trzeba kopiować żeby oznaczyć xD) Polubowywuję bardzo! : D Ettie uwielbia słuchać historyjek Nanny. Powiedzmy, ze poznały się w Kolumbii dopiero, na jakiejś ogniskowej imprezie i Nanna zaczęła coś opowiadać (ogniska są najlepsze do opowiadania historyjek) i Ettie się od razu zakochała w jej wyobraźni. Myślałam, żeby to nawet rozegrać, ale miejsce na ognisko zajęte ;_;
@James Waters pozytyw koniecznie! A robimy tak, że się znali wcześniej czy że się poznali dopiero w domku w Kolumbii?
@Annabele Ásgrímsson wiem! Wycieczka! Ja tam sieknę posta jakoś rano. Ogólnie chodzi mi o nocleg. Będą ogniska, a poza tym Ettie się boi ciemności panicznie, więc przyda jej się jakiś distract. Chcesz mi poopowiadać bajki na dobranoc?
Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Nanna nie potrzebuje wielkiej zachęty by zanudzać innych swoimi opowieściami! Obiecuję, że na pewno przy nich zaśniesz! :D Zagadnij jakoś głodującą Islandkę przed noclegiem i sprawa będzie załatwiona, wszystko super odegramy! <3